Този сайт използва бисквитки (cookies) с цел подобряване и персонализиране на съдържанието, както и за анализ на трафика. Ако продължите да използвате сайта ни, вие се съгласявате с това. Съгласен съм

Ново - целогодишна ски школа за деца и младежи на Витоша!

Детско-юношеската ски школа към "Витоша Ски Клуб" отваря врати за нови попълнения - това е една страхотна възможност децата и младежите да навлязат плавно в света на професионалния ски спорт, чрез ежеседмични тренировки и тематични занимания, а след като натрупат достатъчно опит и умения могат да преминат на следващата стъпка - професионалния ни състезателен отбор - "Витоша Ски Клуб"!

 

"</p

С децата се работи целенасочено от доказани професионалисти с богат опит, които умело успяват да приобщават децата към общността и да разпалват у тях огъня и любовта към планината и белите спортове! Убедени сме, че спортът е в основата на правилното развитие на децата както физически, така и на ментално ниво, като ги учи на дисциплина, упоритост и спортсменство, а ние се стараем ежедневно да им предаваме още ценни уроци от всякакво естество. 

ВИЖ ПОВЕЧЕ ПОДРОБНОСТИ ЗА НАШАТА ДЕТСКА СКИ ШКОЛА СЕЗОН 23/24:

"</p

"</p

ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ И ЗАПИСВАНЕ: ☎ +359 882 111 494 ☎ +359 899 870 700