Този сайт използва бисквитки (cookies) с цел подобряване и персонализиране на съдържанието, както и за анализ на трафика. Ако продължите да използвате сайта ни, вие се съгласявате с това. Съгласен съм

Ново на Витоша - ски школа за талантливи деца и младежи!

През този сезон врати отваря нова детско-юношеска ски школа към "Витоша Ски Клуб"!  Това е една страхотна възможност децата и младежите да навлязат плавно в света на професионалния ски спорт, като натрупат достатъчно опит и умения преди да преминат на следващата стъпка - "Витоша Ски Клуб", където вече ще започнат да участват и в състезания.

/

Къде е базата на школата?
Клуба е с основна база на Витоша, но се провеждат тренировки из цялата страна.

Защо Витоша Ски Школа?

С децата се работи целенасочено от доказани професионалисти с видими резултати. Убедени сме, че спорта е в основата на правилното развитие на децата както физически, така и на ментално ниво, като ги учи на дисциплина, упоритост и спортсменство и се стараем ежедневно да им предаваме ценни уроци от всякакво естество. 

Кой може да участва във Витоша Ски Школа?

Всички деца на възраст над 7 години с минимум базови умения в ските, които искат да се развиват в света на белите спортове и могат да отделят необходимото време за тренировки и подготовка. 

Как става записването?

За повече информация и записване, можете да се свържете с нас тук