Този сайт използва бисквитки (cookies) с цел подобряване и персонализиране на съдържанието, както и за анализ на трафика. Ако продължите да използвате сайта ни, вие се съгласявате с това. Съгласен съм

ЗОНА ЗА ШЕЙНИ

На около 250 метра над х. Алеко в непосредствена близост до влека "Боби" се намира нашата специално обособена свободна ⟟ зона за шейни на Витоша, която работи винаги при благоприятни метеорологични и снежни условия! 

 

</p

↪ Пътеката до зоната е указана с табели от горна станция на Кабинков лифт Симеоново и хижа Алеко, а достигането до там отнема около 10-15 минути

Самата поляна за шейни е в границата на гористия пояс и е обработена от машини, така че да предлага идеален за спускане с шейни наклон, а на финала завършва с противонаклон за спиране. 

𓍃 В гардероба на Витоша ски на горна станция на Кабинковия лифт в непосредствена близост до хижа Алеко можете да наемете най-различни видове шейни, подходящи както за най-малките, така и за по-порасналите деца, а клиентите на лифта ползват и допълнителна отстъпка!