Този сайт използва бисквитки (cookies) с цел подобряване и персонализиране на съдържанието, както и за анализ на трафика. Ако продължите да използвате сайта ни, вие се съгласявате с това. Съгласен съм

На 5-6 март ще се проведе едно от най-интересните и атрактивни събития в спортния календар на Витоша тази година - състезанието по сноуборд крос "Купа Блейд", което очакваме с нетърпение!

Сноуборд кроса е една от най-атрактивните дисциплини в сноуборда и е много интересен за гледане, а посетителите на Витоша в дните на състезанието ще могат да го наблюдават дори возейки се на лифта!

Вижте повече подробности в официалната покана за "Купа Блейд" 2022:

Скъпи приятели на Сноуборд спорта, Спортен Клуб Блейд и Витоша Ски, с подкрепата на Българска Федерация Ски и любезното съдействие на партньори, имат удоволствието да Ви поканят на състезание по Сноуборд крос, кръг от Държавния Шампионат, което ще се проведе на територията на Витоша, писта „Лале 1“.

Програма
05.03.2022 /събота/ - Официална тренировка и Квалификации
06.03.2022 /неделя/- Финали и награждаване /10.30- 13.00ч. “Меча Поляна”/

Състезанието ще има следните възрастови групи: U11, U13, U15, U19, Мъже, Жени

Официални партньори: СK Блейд, Витоша Ски, БФСКИ

С любезното съдействие на: Образователна школа Фурие, Alexander Logistics, Eau

Thermale Avene, Melli Gel, Burton/ Drop in shop, списание 360 и приятели.

Заявки за участие- Заявки за предстоящото състезание ще бъдат приемани от Клубовете не по- късно от 03.03.2022г.

Заявки се подават САМО чрез електронната система на БФСки.

https://timing- sb.bfski.com

При проблеми със системата и нужда от съдействие, моля обърнете се към:
Ася Илиева – Е-mail: assia.ilieva@bfski.com GSM: 0878 105 990

Такса за участие: 20 лв./при получаване на състезателен номер/

Отговорност - Съгласно Наредбата на БФСки, подавайки заявка за участие в състезания от ДСК на БФСки, ски клубовете декларират, че заявените за участие техни състезатели са клинично здрави, имат сключена планинска застраховка и застраховка Злополука с достатъчна застрахователна премия и че са запознати с рисковете на спорта, и ще участват в състезанията на своя собствена отговорност.

Правила - Състезанието се провежда в съответствие със Състезателния правилник на

ФИС, Наредбите на БФСки за сезон 2021/2022г. и Правилата за прилагане на противоепидемични мерки при провеждане на състезания от ДСК на БФСки.

Застраховка - Всеки състезател трябва да притежава валидна медицинска застраховка. Организаторите, Българска Федерация Ски, „Витоша Ски“ АД, Спонсорите, Техническите екипи, Шейпърите не носят отговорност за инциденти, повредена или загубена екипировка, както и други щети, които могат да се случат по време на състезанието и не са по вина на организатора.

Пред състезателен медицински преглед - За да бъдат допуснати до жребий

състезателите трябва да са преминали предсъстезателен медицински преглед не по- рано от 72 часа преди първата техническа конференция. Отборите са длъжни да изпратят на организатора (в WhatsApp групата) медицинските заключения на своите състезатели не по- късно от два часа преди началото на първата техническа конференция.

Техническа конференция - Техническите конференции ще се проведат онлайн с

платформата ZOOM. Използвайте линка по- долу за присъединяване към онлайн
срещите.

TK за Квалификации 05.03.22, 18.00ч - https://us04web.zoom.us/j/79264700213?pwd=O88BRMkjqt3FqGWtqrPgcgEmejM4pb.1

TK за Финали 06.03.22, 18.00ч - https://us04web.zoom.us/j/78799134581?pwd=FE5AcEaJNyKqsIHyXsolwiZgM6u7Nj.1

Официална комуникация по време на състезанието: Цялата официална информация – документи, инструкции на Журито, съобщения и т.н. ще се извършва през специално създадена група в мобилното приложение WhatsApp:

Линк WhatsApp група: https://chat.whatsapp.com/Ia0aRoclkq5AI0xmFM4O0O

Тренировки-

05.03.22 - Официална тренировка ще има в квалификационния ден.
06.03.22 - Тренировка в деня на състезанието ще бъде предоставена само за класиралите се във финалите. Състезателите ще имат право на не повече от 1 тренировъчно спускане.

Достъп до съоръженията- Организаторът ще осигури безвъзмездно използване на

лифтовите съоръжения за състезателите и треньорите, в зоната на състезателното трасе /лифт Лале 1/, само в дните на състезанието и само за всички официално заявени лица. Същите ще се допускат до бърза линия на лифта само със състезателни номера или треньорски пропуск.

Официални лица:

Технически делегат: Константин Минчев
Ръководител състезание: Виктор Жеков
Рефер: Виктор Димитров