Този сайт използва бисквитки (cookies) с цел подобряване и персонализиране на съдържанието, както и за анализ на трафика. Ако продължите да използвате сайта ни, вие се съгласявате с това. Съгласен съм

Парапланеризъм

Поради изложението си и възможността за излитане в различни посоки при различни метеорологични условия и посоки на вятъра, Витоша е една от предпочитаните дестинации за безмоторни полети с делта и парапланери. Спиращата дъха урбаниситична  гледка към София също е една причините стотици парапланеристи да изберат именно Витоша за практикуването на любимия си спорт.

Карта за летене

От това лято, за да улесним "летящите хора" ще предлагаме специални карти за летене "Flight pass" заредени с неограничен брой качвания с трите лифта до върха, от където има две удобни локации за излитане:

- "Резньовете"  - при вятър от север, изток и североизток (С/И И СИ) ) 

- "Романски" - при вятър от изток, североизток, запад и югозапад ( И/СИ и З/ЮЗ) 

Картите за парапланеристи са на цена от 25 лв на ден, издават се на долна станция на Кабинков лифт Симеоново, само срещу попълнена декларация и представяне на валиден летателен лицецнз на касиера при закупуването на картата.

Тандемни полети

Заедно с нашите приятели от Flights & Adventures ви каним на тандемен полет от Витоша със спираща дъха гледка към София. Почувствайте магията на летенето и се заредете с много силни емоции, адреналин и незабравими спомени!

Цената на услугата е 250 лв и включва:

- Лицензиран пилот - инструктор

- Специализирана екипировка

- Транспорт до мястото за излитане /лифт или автомобил/

- Снимки/видео клипове за спомен

- Много незабравими мигове

Как да се запишете?

За да заявите вашия полет е необходимо да попълните този онлайн формуляр