Този сайт използва бисквитки (cookies) с цел подобряване и персонализиране на съдържанието, както и за анализ на трафика. Ако продължите да използвате сайта ни, вие се съгласявате с това. Съгласен съм

Имаме удоволствието да ви поканим на 26-ти март, събота, на специален уоркшоп, който подготвяме и в който можете да се включите напълно безплатно.

 

Зоната за сноуборд обучение "Burton Riglet Park" е изградена и позиционирана в района на Меча поляна и „Витоша Сноупарк“ и работи ежедневно в зависимост от метеорологичните условия.

 

Риглет системата за обучение е една от най-популярните и развиващи се през последните години в световен мащаб и дава възможност за първи стъпки в сноуборда от съвсем креха детска възраст – необходимо е детето да може да ходи стабилно и вече е готово за забавления в парка.

 

Зоната включва разнообразни уреди и елементи, по които малчуганите развиват уменията си за баланс и двигателната си култура. Преминавайки през специално оформени бабуни и виражи, децата чрез игри и забавления научават важни похвати за карането на сноуборд и въобще за зимните спортове.

 

Обучението е подходящо за начинаещи деца на възраст от 2 до 9 години, като е необходимо те да бъдат предварително записани онлайн тук