Този сайт използва бисквитки (cookies) с цел подобряване и персонализиране на съдържанието, както и за анализ на трафика. Ако продължите да използвате сайта ни, вие се съгласявате с това. Съгласен съм

За първи път на Витоша – системата за начално сноуборд обучение – Burton Риглет Парк!

Имаме удоволствието да ви поканим на 6-ти март, на откриването на парка и първия уоркшоп, който подготвяме и в който можете да се включите напълно безплатно.


Зоната за сноуборд обучение ще бъде изградена и позиционирана в района на Меча поляна и „Витоша Сноупарк“, и ще работи ежедневно в зависимост от метеорологичните условия.


Burton Риглет системата за обучение е една от най-популярните и развиващи се през последните години в световен мащаб и дава възможност за първи стъпки в сноуборда от съвсем креха детска възраст – необходимо е детето да може да ходи стабилно и вече е готово за забавления в парка.


Зоната включва разнообразни уреди и елементи, по които малчуганите развиват уменията си за баланс и двигателната си култура. Преминавайки през специално оформени бабуни и виражи, децата чрез игри и забавления научават важни похвати за карането на сноуборд и въобще за зимните спортове.


На 6-ти март, ще бъде откриването на зоната и ще се проведе първото обучение в нея, подходящо за деца на възраст от 2 до 9 години. Мероприятието ще бъде безплатно, като е необходимо да запишете детето си предварително онлайн тук


Събитието се провежда благодарение на Витоша ски и магазин Drop IN - официален представител на Burton за България.