Този сайт използва бисквитки (cookies) с цел подобряване и персонализиране на съдържанието, както и за анализ на трафика. Ако продължите да използвате сайта ни, вие се съгласявате с това. Съгласен съм

Отбелязваме Световния ден на снега на 22.януари в домашната ни планина с традиционния „Витоша Зимен Фест“ на Фондация "София - Европейска столица", част от който ще бъде и шестото поредно издание на „Home Mountain Winter DH“!


През 2021, Международния Колоездачен Съюз /UCI/ прие зимния байк, като официална дисциплина, а състезанието в България е първото в света част от календара на организацията и ще бъде Национален шампионат за 2022 година!

Друга добра новина е, че официален медиен партньор на събитието ще бъде добре познатата в световен мащаб телевизия Extreme Channel, където освен реклама на събитието, ще можем да гледаме и кратък репортаж от събитието, който ще бъде излъчен многократно и ще достигне до хора по всички краища на света!

Участие в състезанието ще могат да вземат ограничен брой от 60 човека, начало на предварителната онлайн регистрация очаквайте на 12.01.

Важно е да имате предвид, че в състезанието имат право да вземат участие само лицензирани към Българска Федерация Колоездене състезатели, като има няколко опции - годишен лиценз към клуб, годишен индивидуален лиценз, годишен хоби лиценз или временен лиценз само за събитието. 

За всякаква допълнителна информация се включете и абонирайте за фейсбук събитието и следете профилите ни в социалните мрежи! #VitoshaWinterDH