Този сайт използва бисквитки (cookies) с цел подобряване и персонализиране на съдържанието, както и за анализ на трафика. Ако продължите да използвате сайта ни, вие се съгласявате с това. Съгласен съм

Фрийстайл ски и сноуборд академия за деца и юноши стартира на Витоша!

От този сезон предлагаме една изцяло нова услуга насочена към всички тези , които имат интерес и желание да се развиват в ски и сноуборд - свободен стил!  Обучението се провежда в ски зона Алеко и специално обособения "Витоша Сноупарк"  в малки групи със специализиран инструктор.

 

Начално обучение НИВО 1

Продължителност: 4 дни*
Цена: 450 лв
Включва: инструктор, екипировка, застраховка и достъп до лифтовете

Първото ниво на обучение ще включи в себе си основополагащи знания и практически занимания за базови фрийстайл умения. Ще се проведат ранообразни тренировки, съобразени спрямо индивидуалните умения на обучаващия се, за постигането на максимално добри резултати. Част от поставените цели за 1-ви курс на началното обучение, които ще се стремим да покрием са:

• Пързаляне на флет бокс 50-50
• Пързаляне на рейнбоу бокс 50-50
• Заучаване на отскок „Оли“
• Изпълнение на Оли от малък скок
• Заучаване на тейл-прес и ноус-прес на терен

* 1 ден = 4 часа активно каране + допълнително време за обяд, грижа за екипировката и др. Възможно е обучението да бъде разделено в 4 непоследователни дни, но препоръчваме да са минимум разделени на 2/2 дни, за да може обучението да бъде максимално ефективно.

⚠️ВАЖНО⚠️
За записване във Фристайл Академията е необходимо желаещите да имат добри умения в карането на ски и сноуборд. Тези умения ще бъдат тествани от наш инструктор преди пристъпване към заниманията в сноу-парка. Ако ученикът не е на необходимото ниво, той ще трябва да мине допълнителен курс за основни умения, след който ще може да започне с обучението си по фристайл.

Начално обучение НИВО 2 

Продължителност: 4 дни*
Цена: 550 лв
Включва: инструктор, екипировка, застраховка и достъп до лифтовете

Второто ниво на обучение ще включи в себе си затвърждаване и надграждане на научените до момента основополагащи знания и усвоените базови фрийстайл умения. Ще се проведат ранообразни тренировки, съобразени спрямо индивидуалните умения на обучаващия се, за постигането на максимално добри резултати. Част от поставените цели за 2-ри курс на началното обучение, които ще се стремим да покрием са:

• Затвърждаване и усъвършенстване на уменията от 1во ниво
• Пързаляне на боксове в серия
• Пързаляне на тръба
• Каране суйч
• Изпълнение на Оли с „граб“
• Заучаване на тейл-прес на флет бокс
• Заучаване на скок с ротация 180 гр. фронтсайд и бексайд

* 1 ден = 4 часа активно каране + допълнително време за обяд, грижа за екипировката, преобуване и тн. Възможно е обучението да бъде разделено в 4 непоследователни дни, но препоръчваме да са минимум разделени на 2/2 дни, за да може обучението да бъде максимално ефективно.

⚠️ВАЖНО⚠️
За записване във Фристайл Академия Ниво 2 е необходимо желаещите да имат добри умения в карането на ски и сноуборд и задължително да са преминали ниво 1 на обучение. Изключение може да се направи за напреднали скиори и сноубордисти, като на място ще бъде направен тест от наш инструктор за определяне на нивото.

За допълнителна информация и записване:

outdoor@vitoshaski.com | 0884835368