Този сайт използва бисквитки (cookies) с цел подобряване и персонализиране на съдържанието, както и за анализ на трафика. Ако продължите да използвате сайта ни, вие се съгласявате с това. Съгласен съм

/

С голяма радост искаме да ви поканим този петък, 14-ти октомври на официалното откриване на вело-трасе „Витошко лале“, намиращо се в непосредствена близост до едноименната ски писта!

След дългогодишни усилия на екипа на СК „Райдърс Юнайтед“ за обособяването му, клуба вече е официален осиновител на стара, забравена в гората пътека и след усърдна работа подпомогната от Витоша ски - велотрасето вече е факт!

Много се радваме, че съвсем скоро ще можем заедно да покараме по него и ще се радваме да се видим още този петък, когато всички колоездачи ще могат да се възползват от безплатно ползване на лифт „Витошко лале 1“, който ще бъде оборудван със специални куки за по-лесното и удобно превозване на велосипедите до върха.

Трасето е с високо ниво на трудност и е предназначено за по-напредналите планински колоездачи, като идеята е то да бъде подходящо, както за тренировка, така и за провеждането на състезания на национално и международно ниво.

Първите спускания на откриването ще бъдат направени не от кого да е, а от Световната и Европейска Шампионка по спускане – Изабела Янкова и от дългогодишния шампион по спускане на България – Стивиан Гатев.

През целия ден на откриването, на място покрай трасето ще бъде и един от най-изявените фотографи в средите – Иван Зарков, който ще се постарае всички присъстващи на място освен хубавите емоции да получат и хубава снимка от откриването.

От този петък до средата на ноември, лифт „Витошко лале“ ще работи с колоездачи и туристи всеки уикенд, като ще се предлагат и специални „МТБ карти“ – повече информация можете да откриете тук

Очаквайте още приятни изненади, а за да не изпуснете нещо се включете и следете фейсбук събитието и социалните ни мрежи!