Този сайт използва бисквитки (cookies) с цел подобряване и персонализиране на съдържанието, както и за анализ на трафика. Ако продължите да използвате сайта ни, вие се съгласявате с това. Съгласен съм

Нова програма за деца и младежи на Витоша – активни занимания сред природата и нови полезни познания и умения – какво по-добро изкарване на летните дни в София?
 

Подарете на децата си едно незабравимо приключение в приятелска атмосфера и в духа на скаутите – отборни и лидерски игри развиващи логическото мислене и уважението към природата и личността, запознаване с „дивия свят“ и полезни практики за пребиваването на открито и справянето в трудни ситуации, креативни занимания и много нови познания за планината и външния свят.

 Специално разработената ни 5 дневна програма е подходяща за деца на възраст между 7 и 14 години и ще се организира всяка седмица от понеделник до петък в периода от 20 юни до 9 септември. Заниманията с децата са целодневни, а в пакета е включен организиран транспорт със спирки на удобни локации в София.

 Предлагаме ви свеж планински въздух, бягство от жегата и шума на големия град и екип от аниматори, който ще се постарае, всяко дете да се почувства важна част от една общност и да открие много нови приятели и емоции.

 Програмата е разработена така, че включва няколко различни нива с градация и затвърждаване на придобитите умения през цялото лято. Всеки един скаут може да израства в йерархията, като преминавайки през отделните етапи, получава и специален поощрителен подарък – отличителен знак, удостояващ придобитите в лагера умения.

 Целта на програмата “Витошки скаути” е да насочи и да помогне на децата и младежите да станат отговорни личности, отборни играчи и лидери, да познават и пазят природата, да бъдат в добра физическа форма, да намерят нови приятели и хобита и да общуват и уважават останалите.

Ако и вие споделяте нашата идеология и искате детето ви да се развива в тези насоки -

Запишете го още днес за някой/и от лагерите директно онлайн тук.

 

Общите условия можте да видите тук

 

Контакти за повече информация и съдействие при записване:

тел: 0889 55 94 99
sportbreaks@balkanholidaysint.com

работно време: понеделник-петък

от 9:00ч до 17:30 часа